Cercetările poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la soluţionarea a încă două furturi din locuinţe şi a furtului unei biciclete. Oamenii legii spun că în ultima perioadă s-au înregistrat un număr relativ mare de furturi din locuinţe.

Cei bănuiți de comiterea furturilor, patru băimăreni cu vârste cuprinse între 14 şi 38 de ani, sunt cercetaţi de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele lor.

 

Reprezentanții IPJ Maramureș precizează că în ultima perioadă poliţiştii au înregistrat un număr relativ mare de furturi din locuinţe. În ceea ce priveşte furturile comise prin escaladare şi forţare a geamurilor lăsate rabatate, din momentul în care persoana bănuită de comiterea lor a fost prinsă în flagrant şi arestată preventiv, nu au fost înregistrate alte fapte comise prin această metodă de operare. 
În cazul neplăcut în care vă întoarceti acasă şi constataţi că s-a comis un furt nu pătrundeţi în câmpul infracţional, nu atingeţi şi nu mişcaţi de la locul lor lucrurile din locuinţă. Sesizaţi de urgenţă poliţia.
Articolul precedent31 de secții de votare în Sighetu Marmației pentru referendumul din 6 și 7 octombrie
Articolul următorDeplasarea la Cluj Napoca a adus pentru selecționata Maramureșului prima înfrângere