Borșeanul acuzat că în 7 ianuarie a ucis un bărbat în urma unui conflict spontan este cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tribunalul Maramureş, a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o durată de 30 zile a inculpatului în vârstă de 38 de ani, fără antecedente penale, domiciliat în Borşa, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, faptă pedepsită cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 7 ianuarie 2019,  pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unui conflict spontan, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuţitul în zona toracelui, după care a părăsit locul faptei. Imediat după incident, victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Borşa unde, la scurt timp, s-a constatat decesul.

Ucigașul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş.

Articolul precedentAudiențe acordate maramureșenilor de către reprezentanții instituției Avocatul Poporului la Palatul Administrativ
Articolul următorUn bărbat din Maramureș este cercetat pentru braconaj după ce a împușcat un mistreț