Un băimărean de 22 de ani cercetat pentru participație improprie la trafic de droguri de risc şi mare risc şi instigare la infracţiunea de trafic de droguri a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Pentru a dispune arestarea preventivă a tânărului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta l-a determinat pe un tânăr cercetat în aceeaşi cauză ca în schimbul sumei de 100 de lei şi a remiterii cantităţii de 50 de grame de canabis să se deplaseze la sediul unei societăţi de transport, pentru a ridica un colet expediat din Spaniaa, colet conţinând 1,5 kg de fragmente vegetale de canabis şi 150 de pastile ecstasy.

Instanţa a respins propunerea formulată pe numele ultimului, un tânăr în vârstă de 19 de ani, domiciliat în Baia Mare, cercetat pentru tentativă la infracţiunea de trafic de droguri de risc, dispunând luarea faţă de acesta a măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Tânărul arestat preventiv a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

Articolul precedentMunicipiul Baia Mare, în finala pentru Capitala Europeană a Tineretului 2022
Articolul următorCS Minaur învinge CSM Bacău și păstrează cele 3 puncte