Un bărbat care ar fi agresat și lipsit de libertate o tânără de 30 de ani, reținut ieri de polițiști pentru 24 de ore, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate până în acest moment, polițiștii de investigații criminale au stabilit că săptămâna trecută bărbatul, domiciliat în Tăuții Magherauș, ar fi agresat și lipsit de libertate o tânără de 30 de ani. În urma examinării medico-legale s-a stabilit că victima a prezentat leziuni traumatice ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. De asemenea s-a stabilit că victima ar fi fost amenințată telefonic cu moartea.

Suspectul a fost dus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea pentru 24 de ore. Judecătoria Baia Mare a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate, amenințare în formă continuată, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articolul precedentManifestări sportive supravegheate de jandarmi
Articolul următorVasile Bodnar a ocupat locul de consilier local lăsat liber de Ioan Mihalca