Aseară, la ora 21.18, Poliția Orașului Vișeu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Borcutului din oraş s-a produs un accident de circulație soldat cu o victimă, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar primele verificări efectuate au relevat că o căruță care se deplasa pe strada Borcutului din oraş a fost acroşată de un autoturism, care nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare, iar şoferul şi-a continuat deplasarea. Un bărbat de 39 ani, care se afla în căruţă, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus.

În urma activităților informativ-operative desfășurate, poliţiştii au găsit autoturismul implicat în accident la o distanță de aproximativ 3 km față de locul producerii accidentului, într-o zonă greu accesibilă. Imediat a fost identificat şi conducătorul auto – un bărbat de 34 ani, din Vișeu de Sus. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conduce, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de  1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentFemeie care a sustras o sumă de bani dintr-o locuinţă, prinsă de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş la scurt timp de la comiterea faptei
Articolul următorPeste 4500 de maramureșeni au votat în prima oră de la deschiderea procesului electoral