Recordul weekendului trecut înregistrat de poliţiştii rutieri care acţionau pe drumurile din judeţ a fost de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. E vorba de un băimărean care a fost prins ieri la volan în Groși, după ce băuse o cantitate însemnată de alcool.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. Poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să propună măsuri legale. De cele mai multe ori, conducătorii auto aflaţi sub influenţa alcoolului comit frecvente încălcări ale normelor de circulaţie, conduc cu viteză excesivă, se angajează în depăşiri neregulamentare sau execută în mod periculos diferite viraje, atenționează polițiștii.
Pentru că îşi doresc ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranţă la destinaţie, poliţiştii rutieri vor fi în continuare prezenţi pe drumurile publice cu aparatura radar şi cu aparatele etilotest din dotare.
Articolul precedentPoliţiştii maramureşeni au prins şi reţinut doi tineri bănuiţi că au comis furturi din lăcaşuri de cult din mai multe judeţe
Articolul următorDe sărbătoarea Sfintei Marii, programul de lucru al casieriilor VITAL precum și al celorlalte departamente ale societății se modifică