Un bărbat din județul Maramureș a fost prins de polițiști după ce a furat dintr-o locuință din Gilău. Bărbatul este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de furt calificat iar prejudiciul a fost recuperat.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești – Post Poliție Comunal Gilău, au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Maramureș, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

”Conform probatoriului administrat, la data de 10 august, în jurul orei 19:00, cel în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din Gilău și ar fi sustras bani și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de circa 45.000 de lei. În scurt timp de la sesizare, polițiștii au reușit să îl identifice pe cel care ar fi comis fapta, reușind astfel să recupereze prejudiciul”, se arată în comunicatul emis de IPJ Cluj.

În 10 august polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal. La data de 11 august reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin au dispus măsura controlului judiciar față de bărbat.

 

Articolul precedentModificări legislative la legea fondului funciar
Articolul următorPoliţiştii maramureşeni au prins şi reţinut doi tineri bănuiţi că au comis furturi din lăcaşuri de cult din mai multe judeţe