Tragedie ieri în Matamureș. Poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a rămas încarcerată sub un autoturism, pe raza localităţii Cetăţele. Este vorba de 30 de ani care din cauza leziunilor suferite a decedat.

Poliţiştii din Şişeşti s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, împreună cu un echipaj SMURD care, din păcate, a constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de  30 ani, din Baia Mare, care a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

”Primele verificări efectuate la faţa locului au relevat că în timp ce conducea autoturismul în locul numit «Poiană», pe raza localităţii Cetăţele, bărbatul a oprit maşina pe un teren în pantă, pentru a verifica o posibilă defecţiune. Întrucât a lăsat motorul în funcţiune şi nu a asigurat autoturismul corespunzător, cu frâna de ajutor, maşina s-a pus în mişcare, a trecut peste el, iar rănile suferite au fost incompatibile cu viaţa” au decalarat reprezentanții IPJ Maramureș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Articolul precedentIPJ MARAMUREȘ: Bărbatul care a lovit ieri cu mașina un polițist a fost arestat
Articolul următorITPF SIGHET: Contrabandă cu drona la frontiera de nord