S-au pus bazele celui mai mare proiect de dezvoltare imobiliară din România. Viziunea celor mai puternici oameni de afaceri din România, împreună cu parteneri cu tradiție pe piața de business, se concretizează într-un  parteneriat unic pentru dezvoltarea țării. 

Maricel Păcuraru și asociații săi din „Consorțiul PHG” intră în acționariatul celui mai mare proiect imobiliar din România, „Transilvania Smart City”.

Consorțiul condus de Maricel Păcuraru, împreună cu reprezentanții  „Transilvania Smart City”, Adrian Alexandrov și Adrian Gurzău, au încheiat parteneriatul pentru dezvoltarea și finalizarea acestui proiect estimat ca valoare de piață la peste 2 miliarde de euro, la finalizarea sa.

Acționarii Consorțiului PHG sunt Maricel Păcuraru, Miron Mitrea, Bobby Păunescu, Cozmin Gușă, Gabriel Oprea și Iulian Horneț.

Toate detaliile utile publicului interesat vor fi furnizate în perioada următoare.

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 03 decembrie 2022
Articolul următorBobby Păunescu, despre proiectul imobiliar al lui Maricel Păcuraru și asociații din „Consorțiul PHG”: Mă bucur să fac parte din această asociere. Vom aduce cel mai mare lanț hotelier din lume