Meci de baschet tensionat în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației. Oaspeții sighetenilor din această etapă au fost cei de CSM Târgu Mureș, echipă care ocupă fotoliul de lider în Grupa Albastră a Ligii Naționale de Baschet având o singură înfrangere în 22 de partide.

În fața a peste 500 de spectatori, gazdele au început în forță partida, astfel ca după doar 2 minute de joc tabela arata 10-0. Mureșenii au încercat să revină în joc și să echilibreze  partida, dar sighetenii dornici de victorie au fost de neoprit, iar cei trei americani din echipă  Edwards, Thomas și Turner au oferit faze superbe de joc celor prezenți în tribune.

După primele două seturi și cu 40-29 la pauză,  mureșenii au revenit în forță de la vestiare și au preluat conducerea după doar 3 minute. Înaintea ultimului sfert, scorul era de 58-57 în favoarea oaspeților. Ultimul set a fost unul tensionat, cele două echipe luptându-se cap la cap pana în ultimul minut de joc.

Cu un minut și 35 de secunde înainte de final, tabela arata din nou egalitate, la 70. A venit coșul important de 3 puncte  al lui Cristian Chitu, iar la finalul partidei, echipa antrenată de Emil Kostelnik a produs cea de-a doua înfrîngere mureșenilor, scor 79-75.

În clasamentul Grupei Albastre, lider este în continuare CSM TARGU MURES, iar sighetenii ocupă poziția a doua.

 

 

 

Articolul precedentA încercat să se sustragă controlului poliţiştilor, însă a fost prins iar acum este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni
Articolul următorAtenție la vegetația uscată! Reomandările pompierilor pentru prevenirea incendiilor