În cadrul celei de-a XIX-a etape din Liga Zimbrilor, Minaur Baia Mare întâlnește în deplasare echipa CSU Suceava. Partida va avea loc miercuri, 20 februarie cu începere de la ora 18:00 și este arbitrată de cuplul M.Ghiorghisor(B)/M.State(BZ), observator din partea Federației Române de Handbal fiind desemnat clujeanul C.Potora. Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou se întoarce pe teren, în fața propriilor suporteri miercuri, 27 februarie, când va susține partida împotriva celor de la CSM Făgăraș.

Minaur Baia Mare face deplasarea la Suceava puțin mai degajată și fără presiune.

Acum că am cam ratat Play-Off-ul ar trebui să jucăm puțin mai degajat și fără așa mare presiune. Poate ne va ieși un meci mai bun decât cel de săptămâna trecută. Trebuie totuși să rămânem atenți la ce se întâmplă pentru că totul se joacă până la final, și în partea se sus dar și în partea de jos a clasamentului. O să încercăm să depășim acest blocaj și această perioadă rea în care am intrat și care durează cam mult. Până la urmă, este sport și astfel de lucruri s-au mai întâmplat și se vor mai întâmpla și la noi dar și la alții”, a spus Raul Fotonea înaintea confruntării cu CSU Suceava.

Minaur Baia Mare ocupă locul IX în clasamentul provizoriu al Ligii Zimbrilor, în timp ce CSU Suceava este pe poziția a XIII-a.

Articolul precedentMaramureșul, la Târgul de Turism al României
Articolul următorMama fetiței de 11 luni, care a decedat marți seara în incendiu, va fi adusă în Centrul Maternal din Baia Mare