De joi până sâmbătă se vor disputa jocurile etapei a doua din Liga Zimbrilor la handbal masculin. CS Minaur are din nou un meci foarte greu, de această dată în deplasare, cu SCM Politehnica Timișoara, deținătoarea trofeului Cupei României și participantă în Cupa EHF. Partida va avea loc joi după-amiază, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timișoara.

Echipa masculină de handbal a CS Minaur a început foarte bine campioantul Ligii Zimbrilor, cu o victorie în fața vicecampioanei sezonului trecut, AHC Dobrogea Sud Constanța. Baia Mare și Timișoara s-au întâlnit într-un meci amical în intersezon, la turneul de la Turda, Minaur reușind să se impună atunci cu 28-26.

Timișorenii au disputat două meciuri în noul sezon. Fiind câștigătoarea Cupei României sezonul trecut, echipa din Banat a disputat Supercupa în fața celor de la Dinamo. Dinamo s-a impus în primul meci oficial al sezonului cu 26-24. În prima etapă de campionat, Timișoara a pierdut tot cu 26-24 meciul cu Steaua, disputat în sala de la Chiajna. După acest ultim meci, antrenorul Pero Milosevic a declarat: “Trebuie să ne recuperăm destul de repede și să pregătim jocul cu Baia Mare, care vine cu un moral foarte ridicat după victoria din prima etapă cu Constanța. Campionatul va fi foarte foarte dur!”

Timișoara este calificată și în Cupa EHF, unde va intra din turul II preliminar.

Articolul precedentSpitalul Sighet nu se face răspunzator pentru activitatea desfășurată în imobilul dat în comodat către DGASPC Maramureș
Articolul următorAtenţie la metoda de înşelăciune „acoperişul” sau „burlanul”!