Partidă de infarct între CS Minaur Baia Mare și CSM Focșani. Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou a reușit să se impună în fața elevilor lui Sandu Iacob în meciul disputat în cea de-a X-a etapă a Ligii Zimbrilor, scor 25-24.

CSM Focșani a venit la Baia Mare determinată să ducă acasă cele trei puncte, mai ales că era singura formație din Liga Zimbrilor care a reușit să se impună în patru dintre cele cinci partide disputate în deplasare. Elevii lui Sandu Iacob au dat lovitura inclusiv pe terenul Potaissei Turda, pe care aU învins-o cu scorul de 33-32. Doar că s-au împotmolit la Minaur, o echipă care a luptat până în ultima secundă pentru victorie, o reușită vitală pentru a rămâne pe loc de Play-Off în Liga Zimbrilor. În etapa următoare, Minaur Baia Mare va juca în deplasare partida împotriva CSM București. Meciul, unul care va conta pentru etapa a XI-a a Ligii Zimbrilor, va avea loc miercuri, 21 noiembrie.

Articolul precedentS-au lansat „Ghidurile de Arhitectură” pentru încadrarea în specificul local din mediul rural, pentru patru zone etnografice din Maramureș
Articolul următorGala premiilor UAPR, în Baia Mare