Ieri, 23 iunie, personalul medical din cadrul Spitalului Vişeu de Sus i-a sesizat pe poliţiştii din oraş despre faptul că la unitatea medicală a fost adus un minor de 15 ani, victimă a unui accident rutier.

Verificările poliţiştilor au relevat că un băiat de 17 ani, din Poienile de sub Munte, care conducea un motoscuter pe raza comunei, s-a dezechilibrat şi atât el, cât şi un pasager, au căzut pe partea carosabilă şi s-au rănit.

IPJ Maramureș:

”Cei doi minori s-au prezentat la Centrul de permanență Poienile de sub Munte, unde au declarat că au fost loviți de un scuter. Ulterior, băiatul care a condus motoscuterul a fost găsit la domiciliu şi testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,20 ml alcool pur în aerul expirat.”

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

 

Articolul precedentAsociaţia Elevilor din Maramureş: ”Elevii nu vor mai avea naveta decontată și nu vor mai putea beneficia de facilități la transportul în comun”
Articolul următorSăptămâna trecută polițiștii maramureșeni au intervenit la peste 370 de evenimente