Cum este să conduci în stare avansată de ebrietate? În primul rând periculos şi riscant! Alcoolul poate crea traume ireparabile în familiile participanţilor la trafic! A conduce înseamnă în primul rând a fi responsabil!

Cea mai recentă acţiune a poliţiştilor Serviciului Rutier Maramureş a dus la identificarea unei persoane care a urcat la volanul unui autoturism după ce a consumat o cantitate însemnată de alcool.

„Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, oprit de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Independenţei, dinspre Baia Mare spre Tăuţii Măgherăuş. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 1.31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.” a declarat Florina Meteş, purtător de cuvânt al Poliţiei Maramureş.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

Articolul precedentDoi maramureșeni cercetați pentru contrabandă și 13.460 pachete țigări confiscate
Articolul următorSărbătoare mare pe 13 noiembrie 2019