O femeie și o fată de 12 ani au fost rănite ieri în urma a două accidente de circulație. Un eveniment rutier s-a petrecut în Baia Sprie, iar un altul în Baia Mare, pe o trecere de pietoni.

Trei mașini au fost implicate în accidentul petrecut în Baia Sprie. Un șofer de 30 de ani s-a angajat într-o depășire, însă a văzut că din sens opus se apropia o mașină. A frânat brusc și a virat la dreapta, lovind autoturismul pe care voia să-l depășească. Acesta a intrat pe contrasens și s-a ciocnit de mașina care circula regulamentar din sens opus, după care ambele autovehicule au ieșit de pe drum., oprindu-se în curtea unui imobil. O femeie de 59 de ani, pasageră în una dintre mașini, a fost rănită și a fost dusă la spital, unde a rămas internată.

Al doilea accident a avut loc pe strada Grănicerilor din Baia Mare. O fată de 12 ani, care traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni, a fost accidentată de un autoturism al cărui șofer,un băimărean de 25 de ani, nu a acordat prioritate. Copila a fost transportată la spital, însă nu a rămas internată. Șoferul care a produs accidentul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentRisc crescut de inundații în Maramureș
Articolul următorSe va sista gazul metan în Groşi