Un accident de circulație a avut loc în această dimineață în Vadu Izei. Evenimentul rutier s-a produs din cauza unei șoferițe care nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul care se deplasa în fața ei. În urma impactului dintre cele două autoturisme o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 08:00. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și de prim ajutor. Din cauza accidentului circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute.

”Nu știu cum s-a întâmplat, nu am apucat să văd, a fost fracțiune de secundă, ne-a tăiat calea, a intrat înaintea noastră. Veneam de la Sighet către Baia Mare. Omul a vrut să meargă pe Valea Izei, a semnalizat în ultima secundă și a intrat în fața noastră”, a declarat unul dintre pasageri.

”În această dimineață polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs pe DN 18 pe raza comunei Vadu Izei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că o tânără de 25 de ani care conducea un autoturism nu a păstrat distanța de siguranță față de un alt autoturism care se deplasa în fața sa și a cărui conducător auto s-a angajat în efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune laterală cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de tânără a fost proiectat în gardul unui local public din localitatea Vadu Izei. O pasageră din mașina condusă de tânără a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, nu a necesitat internarea”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest și s-a constat că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentA murit preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş, Gheorghe Marcaş
Articolul următorImpact total | Două maşini s-au tamponat, una aparţinând poliţiei a ajuns cu roţile în sus