Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a inițiat activitatea anuală de plantare de copaci în vederea sprijinirii regenerării pădurii. Reprezentanţii AIM au plantat aproximativ 600 de puieți de brad și molid pe Pășunea Șeituri, zonă administrată de cantonul Crivei – Blidari al Ocolului Silvic Municipal Baia Mare.

La activitatea pe teren au participat 68 de persoane, din partea companiilor membre și 7 reprezentanți ai Ocolului Silvic Municipal Baia Mare.

A fost o zi foarte frumoasă, în care am contribuit cu toții, atât la conservarea naturii cât și la sudarea relațiilor personale dintre noi. Sperăm ca, așa cum acțiuni similare ale altor organizații ne-au îndemnat pe noi să le urmăm, ceea ce am făcut astăzi să aibă efect multiplicator. Tot respectul și pentru munca silvicultorilor!” a declarat  Daniela Stamatoiu, antreprenor.

 „Natura este o necesitate pentru om și este important ca fiecare dintre noi să o respectăm și să o protejăm. De aceea, ne bucurăm că reprezentanții AIM au întreprins acest demers de plantare de puieți și încurajăm toți doritorii să preia acest exemplu, pentru îmbunătățirea calității mediului înconjurător și al oamenilor, implicit.” a precizat Lia Leșan, reprezentantul Ocolului Silvic Municipal Baia Mare.

Oamenii de afaceri sunt de parere că dezvoltarea județului Maramureş nu poate fi făcută fără natură și, cu atât mai puțin, în detrimentul naturii, iar de aceasta vor ține cont în cadrul oricărei inițiative investiționale girate de AIM.

Articolul precedentConcert de pricesne în memoria celor 7 episcopi greco-catolici care vor fi beatificați de Papa Francisc
Articolul următorAtenţionări privind Ziua Veteranilor de Război