Deputatul PSD de Maramureş, Marius Sorin Bota este unul din cei care au votat moțiunea de cenzură ieri, drept urmare este posibil că acesta să fie exclus din partid.

Parlamentarul a declarat că se așteaptă la excludere având în vedere că a fost un rebel în partid și a semnat și votat moțiunea de cebzură și afirmă că CEX-ul PSD este unul toxic.

„Probabil că astăzi voi fi exclus din partid, în înţelepciunea unui CEX extrem de toxic pentru partid şi pentru ţară, pe care nu il mai recunosc demult. Eu am încercat să mă lupt cu acest Comitet Executiv atât în interior cât şi public, nefiind de multe ori de acord cu punctul de vedere al Guvernului, care nu era de cele mai multe ori punctul de vedere al Guvernului ci al unor incompetenţi puşi în funcţii executive, oameni cu imaginea pătată. „ a spus Marius Sorin Bota, deputat PSD .
Bota ne-a declarat că va rămâne parlamentar independent.
„Deocamdată voi rămâne independent până la primăvară. Aştept să se contureze un proiect sau program politic, în care să cred şi pe care să îl suţin.” a menţionat Bota. El a adăugat că este posibil că să conteste decizia de excludere ce ar putea fi luată.

Articolul precedentO nouă maşină pentru Spitalul Judeţean din Baia Mare
Articolul următorOpt echipe vor lupta în acest an pentru Trofeul ”Gheorghe Ola” în Maramureș