Vineri în Baia Mare a avut loc deschiderea primei ediții a Târgului de Turism al Maramureșului. Manifestarea a ținut până duminică seara, iar cei care  au trecut pragul târgului au avut parte de multe surprize din partea organizatorilor.

Vizitatorii târgului au putut beneficia de reduceri pentru toate destinațiile turistice prezentate în cadrul evenimentului.

”Avem plăcerea să găzduim în aceste 3 zile de weekend prima ediție a Târgului de Turism al Maramureșului, ediție organizată în colaborare cu autoritățile locale (…) Cu toții ne-au trimis reprezentanți la deschiderea oficială și au îmbrățișat ideea noastră de a gândi un târg puțin altfel, un târg de turism la care întradevăr să se aducă puțin din Occident, puțin din imaginea târgurilor elegante, moderne de turism, să ne diferențiem de ceea ce s-a întâmplat până acum în Baia Mare”, a declarat Diana Iluț, director agenție de turism.

Târgul a promovat în primul rând cursa către Antalya, cu plecare de pe Aeroportul din Baia Mare, și le-a oferit maramureșenilor numeroase variante de călătorii la prețuri accesibile.

Articolul precedentConsiliul Local Sighet a aprobat rețeaua școlară a municipiului pentru 2019-2020
Articolul următorTineri liberali la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”