Poliţiştii din Vişeu de Sus au întocmit ieri două dosare penale, după ce au depistat doi bărbaţi care au condus în stare de ebrietate. Ambii au fost implicaţi în producerea unor accidente cu pagube materiale şi au părăsit locul faptelor, fiind identificaţi la scurt timp.

Un bărbat, de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă şi   s-a răsturnat în şanţ. Şoferul a părăsit locul faptei, însă a fost depistat la scurt timp de poliţişti, pe raza localităţii Moisei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de  0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt şofer care a condus în stare de ebrietate este un tânăr de 26 de ani. În timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului, acesta a pierdut controlul volanului şi a acroşat un alt autoturism. În urma impactului, tânărul a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat imediat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii au fost condusşi la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt şofer a fost depistat pe raza municipiului Baia Mare, cu o alcoolemie de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar altul a fost oprit pe strada Pietroasei din Borşa, constatându-se că avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Articolul precedentPrinşi în flagrant în timp ce încercau să pătrundă într-un garaj
Articolul următorOrdin de protecţie provizoriu emis de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă