Pensiunile din Maramureș sunt ocupate aproape în totalitate de Crăciun și de Revelion. Cei care nu și-au făcut rezervări din timp, cu greu mai găsesc locuri de cazare disponibile. Străinii care vin de sărbători în Maramures sunt fascinați de tradițiile noastre, care nu s-au pierdut și abia așteaptă să petreacă sărbătorile cu mâncare tradițională, pomana porcului și colinde.

Și anul acesta turiștii care își vor petrece sărbătorile de iarnă în Maramureș vor avea parte de momente unice cu preparate tradițioanle, colinde din casă în casă și participarea la slujbele religioase.

”Anul acesta avem o ofertă bogată, tăiatul porcului, mâncare, băutură, le aducem formație de muzică popualră, au posibilitatea să se plimbe cu trăsura, vor primi grup de colindători. Turiștii sunt atrași de tradițiile din Maramureș, toate sunt păstrate din bătrâni și puse în valoare de noi, cei mai tineri”, a spus administratorul unei pensiuni.

Pentru un Crăciun de poveste în Maramureș, cu tradiţii și obiceiuri de iarnă, bucate gustoase şi amabilitatea gazdelor, turiștii plătesc între 500 de lei și 1000 de lei.

 

Articolul precedentMinisterul Sănătății începe, marți, repartiția candidaților admiși în rezidențiat
Articolul următorCe trebuie să nu lipsească de pe masa de Crăciun