Peste 208.000 de țigarete de contrabandă au fost ridicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma a cinci percheziții domiciliare, efectuate la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

 

La data de 23 aprilie , polițiștii specializaţi în combaterea contrabandei cu tutun, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş, au efectuat cinci percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar depozita şi comercializa țigări de contrabandă. Perchezițiile au fost efectuate în municipiul Baia Mare.

IPJ Maramureș:

”Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite în cauză, doi băimăreni de 32 şi 61 de ani, ar fi comis infracţiuni asimilate contrabandei, s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale, iar ulterior le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități.”

În urma perchezițiilor de ieri au fost ridicate peste 10 424 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 125.000 de lei, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal și care proveneau din contrabanda, destinate comercializării.

Sub coordonarea procurorului, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

Articolul precedentBilete pentru staţiunile balneare!
Articolul următorMaramureșean cercetat de poliţişti pentru infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor