În perioada 16 – 17.03.2019, la Bekescsaba, Ungaria, s-a desfasurat cea de a XXII-a ediție a Concursului de Mastres Cupa „Gaspar Ervin”.  S-au aliniat la start sportivi trecuți de 25 de ani din Ungaria, Slovenia, Bulgaria și România. Municipiul Baia Mare, și implicit județul Maramureș, a fost reprezentat de catre trei sportivi ai Asociației Club Sportiv Gold Stars Baia Mare: Delia Ana Kovacs, Istvan Hitter și cel mai nou membru al clubului, Sorin Octavian Stoica. Aceștia și-au îmbogățit palmaresul cu 11 medalii.

-Delia Ana Kovacs, categoria 40 – 44 de ani, 2 locuri I în probele de 400 m liber și 50 m spate, precum și 2 locuri 2 în probele de 100 m spate și 200 m mixt. 
-Istvan Hitter, categoria 40 – 44 de ani,  aflat la prima participare la un concurs internațional, a urcat de doua ori pe podium: locul III în proba de 100 m bras, locul 3 în proba de 50 m bras
-Sorin Octavian Stoica, categoria 30 – 34 de ani, legitimat din acest an la clubul baimărean, a cucerit medalia de argint în proba de 400 m liber, reușind să își stabilească baremul pentru Campionatele Mondiale care se vor desfășura în acest an în Corea, bronz în probele de 50 m liber și 100 m bras
Conform punctajelor acordate de catre LEN, în proba de 400 m liber, Delia Ana Kovacs a obținut  locul II. De asemenea, cei doi sportivi „Gold” (Hitter Istvan si Sorin Stoica), alături de Liviu Bursuc și Bogdan Nicule, de la două cluburi diferite din Cluj Napoca, au reprezentat România în ștafeta de 4×50 m mixt masculin. Cei patru sportivi au cucerit medalia de argint.
Articolul precedentTeatrul Municipal Baia Mare susține campania socială „Artiștii pentru artiști”
Articolul următorProiectul ”Arta de a conduce”, promovat în alte opt unități de învățământ din județ