Săptămâna trecută polițiștii maramureșeni au intervenit la 369 de evenimente semnalate în județ, în 194 de cazuri fiind vorba de sesizarea unor  infracțiuni de natură judiciară sau privind siguranța publică și rutieră. Cele mai multe intervenții, 285, au fost la evenimente anunțate la 112.

IPJ Maramureș:

”În săptămâna care a trecut polițiștii au organizat și 40 de acțiuni punctuale pe domenii de activitate, în cadrul cărora au aplicat peste 1.200 de amenzi. Polițiștii rutieri au intervenit pentru cercetarea a 18 accidente rutiere, din care patru soldate cu răniri grave. În urma acțiunilor organizate și desfășurate pe această linie au fost constatate 24 de infracțiuni rutiere din care cele mai multe de conducere sub influența băuturilor alcoolice, fiind  reținute  81 permise de conducere și 19 certificate de înmatriculare.”

Polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări pentru soluționarea a aproape 40 de cazuri de furt înregistrate săptămâna trecută, cele mai multe din locuință, urmate de cele din mașini și din societăți comerciale. Întrucât majoritatea furturilor sesizate s-au comis pe fondul neatenției sau neasigurării bunurilor de către proprietari, polițiștii de prevenire le recomandă cetățenilor să fie vigilenție, să nu lase bunuri la vedere în autoturisme și să-și asigure locuințele și ziua și noaptea.

Articolul precedentCod portocaliu de ploi torențiale în Maramureș
Articolul următorAflaţi numele celor calificaţi pentru Festivalul Internaţional Ursuleţul de Aur