PNL Maramureş rămâne ferm pe poziţie privind analiza activităţii conducerii centrale. Poziţia privitor la o analiză serioasă în cadrul partidului privitor la modul în care este condus PNL, cel mai mare partid de opoziţie din România a fost reafirmată azi în conferinţă de presă de preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan. Murmurul de nemulţumire pare să fi cuprins mai multe filiale din ţară.

Partidul Naţional Liberal a anunţat pentru luni, o întâlnire a Biroului Permanent Naţional în care se va dezbate cu siguranţă şi poziţia mai multor filiale din ţară care s-au aratăt îngrijorate de modul în care este condus partidul. BPN-ul nu a mai fost convocat de multă vreme.

Eu cred că trebuie să urmărim lucrurile cu seriozitate şi să nu facem rabat la calitatea actului de management al PNL. Poziţia mea nu vine ca şi reproş la actuala conducere a PNL ci vine pentru a găsi soluţii în PNL, soluţii care să ne ducă acolo unde ne dorim cu toţii, unde îşi doresc şi maramureşenii şi românii. Mai mult decât atât în PNL întotdeauna a existat dreptul la opinie, dreptul la dezbateri şi întotdeauna aceste lucruri ne-au diferenţiat de ceilalţi actori politici.”, a declarat președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

Întrebat cu cine s-a consultat privitor la poziţia filialei liberale maramureşene, Ionel Bogdan a dat asigurări că a avut o consultare foarte largă, de la firul ierbii şi până la nivelul conducerii.

M-am consultat cu colegii din PNL Maramureş, cu primari, alesi locali, colegi, membri simpli, dar şi cu membrii Biroului Politic Judeţean, o parte dintre ei, cu privire la ce se întâmplă astăzi în PNL şi la ceea ce consideră dânşii că am avea de făcut pe viitor. Tocmai de aceea poziţia mea este una abordată în urma acestor discuţii şi a unor concluzii pe care personal le-am tras”.

Despre sancţiuni şi repercusiuni asupra sa sau a filialei din partea conducerii PNL având în vedere ieşirile sale critice la adresa conducerii partidului, Ionel Bogdan s-a arătat încrezător şi optimist:

Din punctul meu de vedere nu cred că există ceva care să mi se reproşeze, nici în ceea ce priveşte managementul partidului şi nici în ceea ce priveşte ieşirile mele publice. Ele sunt strict legate de bunul mers al partidului.”, a mai spus Bogdan.

Preşedintele PNL Maramureş nu a precizat însă clar care va fi poziţia sa în cadrul Biroului Permanent Naţional al partidului convocat luni. Cel mai probabil însă, la şedinţă se va decide organizarea cât mai rapidă a Consiliului Naţional,  în care să se voteze pentru un eventual Congres Extraordinar al PNL.

Articolul precedentRupere de nori într-o localitate din Maramureș
Articolul următorCSM Ştiinţa Baia Mare îşi ia adio de la rugbistul sud-african, Jonathan Bredell