O femeie din Baia Mare, în vârstă de 55 de ani, i-a sesizat ieri pe poliţişti că a fost agresată de către soţul său. Victima avea şi un certificat medico-legal conform căruia avea nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale, ca urmare a leziunilor suferite în urma agresiunii. Mai mult, aceasta a fost ameninţată de către soţ cu moartea.

În urma evaluării situaţiei şi pentru eliminarea unor riscuri iminente, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu. Astfel, bărbatului îi este interzis să se mai apropie de victimă. Totodată a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

La un alt caz de violenţă în familie au intervenit poliţiştii din Satulung. Un bărbat de 59 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, se manifesta agresiv faţă de soţia sa în vârstă de 53 de ani. Pentru protejarea victimei poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, iar agresorul a fost transportat la spital. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Articolul precedentS-a deschis târgul de mărțișoare din Sighetu Marmației
Articolul următorMonumente lăsate în paragină în Sighetu Marmației