Polițiștii rutieri au desfășurat ieri, 21 februarie, mai multe acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ.

Astfel, pe raza municipiilor Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, dar şi pe drumurile publice de pe raza localităţilor Baia Sprie, Şişeşti, Şomcuta Mare, Valea Chioarului, Câmpulung la Tisa, Remeţi şi Leordina, poliţiştii, însoţiţi re reprezentanţi ai Registrului Auto Român, au oprit pentru verificări mai multe autoturisme.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat 126 de sancțiuni contravenționale, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 38 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a şase conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau nu au acordat prioritate de trecere pietonilor și autovehiculelor şi au retras pentru nereguli tehnice şapte certificate de înmatriculare.

În cadrul aceloraşi acţiuni, poliţiştii au constatat două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Pe numele unui sighetean, depistat în timp ce conducea un autoturism chiar dacă avea permisul de conducere reţinut şi pe numele unui băimărean care a condus cu permisul anulat şi în stare de ebrietate, au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse măsuri legale.

Articolul precedentDeputatul PSD Marius Sorin Bota a demisionat din functia de vicepresedinte PSD Maramures
Articolul următorBătrână tâlhărită pe stradă de un tânăr de 17 ani