În data de 07.06.2019, în jurul orei 17:00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată de o femeie de 73 de ani cu privire la faptul că a fost victima infracţiunilor de înșelăciune şi furt.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se deplasa pe strada Dragoş Vodă din municipiu, a fost abordată de o femeie necunoscută, cu care a discutat diferite aspecte legate de biserică. Apoi, femeia necunoscută i-a propus septuagenarei să își dea jos bijuteriile de aur pe care le avea asupra sa, pentru a face pomelnic unei persoane bolnave. Necunoscuta a pus bijuteriile într-un şerveţel, pe care i l-a dat apoi femeii. După ce persoana necunoscută a plecat, bătrâna şi-a dat seama că cerceii, lănţişorul şi un inel pe care i le-a dat nu se mai aflau în şerveţel, iar din poşetă îi lipseau 150 lei.

IPJ Maramureș:

”În cauză, poliţiştii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune şi furt şi continuă cercetările în vederea identificării autoarei şi a recuperării prejudiciului. Totodată, poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor să nu accepte „provocări” de acest gen! Cei care le lansează se bazează pe naivitatea potenţialelor victime şi au intenţii infracţionale evidente. ”

 

Articolul precedentCod galben și cod portocaliu! Posibile căderi de grindină
Articolul următorOrașul Cavnic ar putea avea un sanatoriu pentru vârstnici