Au fost sesizaţi, au intervenit de urgenţă şi în doar două ore, poliţiştii din Asuaju de Sus au recuperat bunuri cu un prejudiciu mare.

Practic, infracţiunea a fost reclamată marţi, 30 aprilie a.c., imediat după ce o femeie a observat că locuinţa i-a fost răvăşită şi îi lipsesc mai multe bunuri. Primele verificări ale poliţiştilor au relevat că furtul s-ar fi putut comite în perioada 25 – 30 aprilie a.c., iar valoarea prejudiciului a fost estimată la 14. 000 de lei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi au demarat activităţile specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. La scurt timp de la sesizare, măsurile întreprinse şi operativitatea cu care s-a acţionat au dus la identificarea a trei tineri bănuiţi de comiterea faptei.

Aceştia au fost depistaţi de poliţişti pe raza localităţii Urmeniş, unde a fost găsită şi o parte importantă din bunurile sustrase. O altă parte a fost recuperată ieri de poliţişti, de pe raza localităţii Sălsig. Toate au fost restituite proprietarei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Articolul precedentAleșii județeni au votat pentru finanțarea nerambursabilă a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale
Articolul următorTineri din Gambia și din Guineea Franceză, reținuți la graniță de lucrători ai ITPF Sighet