“PSD se compromite pe zi ce trece și e trist că țara se află pe mâinile unor politruci cu aer de circari”, semnalează preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, în urma ultimelor declaraţii făcute de liderii PSD. 

Într-un comunicat de presă remis redacţiilor acesta declară: „Pe Vâlcov îl vânează KGB-ul, pe Dragnea îl urmăresc patru asasini sorosiști, cazați la Athenee Palace. Clar urmează un atac masiv al bubulilor asupra PSD. Noroc că doamna Viorica e plecată și urmărește evenimentele pe tablețica roz. Ce necaz pe noi să se întâmple aceste lucruri tocmai când partidul se pregătea să umple țara cu autostrăzi, cu canale și cu investiții în turismul balnear. Aștept cu interes să citesc mesajul prin care președintele PSD Maramureș va înfiera și aceste atacuri, la fel cum a făcut atunci când i-a acuzat pe protestatarii care au îndrăznit, pe 10 august, să conteste măreața guvernare PSD-ALDE. PSD se compromite pe zi ce trece și e trist că țara se află pe mâinile unor politruci cu aer de circari.”, declară preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan.

Articolul precedentJucătoarele ucrainience de la CS Minaur pleacă
Articolul următorȘase proiecte depuse de Consiliul Județean Maramureș, finanțate de Comitetul Interministerial pentru Centenar