Asociația Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriș” organizează, în data de 14 septembrie, în Baia Mare, prima ediție a crosului caritabil ”Aleargă și ajută”. Scopul evenimentului este acela de a achiziționa un aparat modern care va dota Centrul de recuperare pentru sportivii maramureșeni din Complexul ”Lascăr Pană”.

Aparatul, în valoare de aproximativ 10.000 de euro, va ajuta la ameliorarea durerii și tratarea unor afecțiuni diverse, precum luxații, entorse, bursite, tendinite, rupturi, contracturi sau întinderi musculare, traumatisme osoase sau ligamentare, tratament pre și post-operator în diferite afecțiuni ortopedice.

“Sperăm să-i aducem la același start pe toți cei care doresc să împărtășească cu noi bucuria de a alerga, cu cea de a dărui. Visul nostru este de a crea un eveniment anual, în care să alergăm împreună pe străzile orașului, atât pentru binele nostru, cât și pentru al celor care au nevoie de sprijin. Această primă ediție o dedicăm celor care au făcut din sport un mod de viață și o pasiune, respectiv sportivilor maramureșeni”, informează organizatorii.

Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare este partener în acest proiect.

Articolul precedentCondusă la sediul poliţiei după ce a sustras bani dintr-o casă de marcat
Articolul următorTabăra internațională de pictură ”Culori Unite în Maramureș” a ajuns la a noua ediție