Vremea se va mentine astazi deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Izolat, la munte, vor cadea ploi cu caracter de aversa insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 9 si 13 grade.

 Sambata, 27 aprilie,vremea va fi calda, dar va deveni in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si pe arii extinse vor cadea ploi cu caracter de aversa insotite de descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari temporare,  indeosebi in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 25 de grade, iar cele minime intre 9 si 12 grade.

 Duminica, 28 aprilie, vremea se va raci fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil cu unele innorari temporare in cursul zilei cand local vor cadea ploi si cu caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 20 de grade, iar cele minime intre 5 si 8 grade.

Luni, 29 aprilie, vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros si pe arii extinse, indeosebi in cursul noptii, vor cadea ploi si cu caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 22 de grade, iar cele minime intre 7 si 10 grade

Articolul precedentPistol neletal, descoperit în bagajele unui cetățean din Ucraina
Articolul următorJandarmii maramureşeni la datorie în perioada  Sărbătorilor Pascale şi a zilei de 1 Mai