Idee controversată. Maica stareţă Filoftea propusă prim-ministru

În weekend, la Mănăstirea Bârsana din Maramureş s-a celebrat hramul mănăstirii “Soborul Sfinţilor 12 apostoli” la 25 de ani de la înfiinţare. La eveniment au participat personalităţi politice, printre care şi primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

El a uimit enoriaşii printr-o declaraţie şocantă într-un live făcut pe contul său de facebook la faţa locului în care la final spune: “invit pe toţi băimărenii, maramureşenii, românii să facă un pas spre Maramureşul istoric şi acest pas să-l facă în primul rând la Mănăstirea Bârsana cunoscând un adevărat român, un om care mi-aş dori să fie cel puţin prim-ministrul României, pentru că ar merge mult mai bine lucrurile în această ţară, şi acest om este maica stareţă Filofteia. (vezi video)

La finalul slujbei de la mănăstirea din Bârsana, preşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea, a decernat titlul de cetăţean de onoare al Maramureşului preasfinţitului părinte dr. Iustin Hodea, episcopul ortodox român al Maramureşului şi Sătmarului.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Cu bombe, cu rachete, cu mitraliere și pistoale nu poți construi. Dar cu argumente, da”
Articolul următorMişcare socială despre condiţiile de viaţă ale refugiaţilor, realizată cu 6 voluntari străini