Zăpada și înghețul au lăsat urme adânci pe străzile din Sighetu Marmației. Tot mai mulți cetățeni se plâng că drumurile au devenit aproape impracticabile și că își strică mașinile din cauza gropilor din asfalt. Oamenii cer administrației locale să ia măsuri și să asfalteze străzile.

Nu trece o zi fără ca sighetenii să semnaleze problemele care au apărut pe străzile din anumite zone ale orașului. Pe câteva străzi în asfalt au apărut gropi care nu mai pot fi ocolite sau circulația se desafășoară cu dificultate din cauza denivelărilor și a crăpăturilor din asfalt.

Pe un site de socializare câțiva sigheteni au anunțat că vor  protesta luni începând cu ora 07:30 pe platoul din centrul orașului și vor cere administrației locale să asfalteze străzile.

”Majoritatea străzilor din Sighet sunt sub orice critica. Va invit sa ne unim cu toții si sa cerem socoteala domnului nostru primar. Va propun ca luni pe data de 25.03.2019 începând cu ora 07:30 sa ne întâlnim in număr cât mai mare in fata primăriei si sa vedem ce are de spus domnul nostru primar. Haideți sa facem ceva pentru orașul nostru.” este mesajul postat pe pagina de facebook a evenimentului intitulat Te-ai saturat de gropi? Hai cu noi!

 

 

Articolul precedentCând se trag la sorți judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Județean
Articolul următorZiua Porților Deschise la Teatrul Municipal Baia Mare