Aşteptată de mult, zăpada s-a aşternut în mai multe zone din ţară, iar temperaturile scăzute şi ninsorile pot crea probleme participanţilor la trafic. La această oră, pe drumurile publice de pe raza judeţului nostru nu sunt semnalate drumuri cu circulaţie blocată sau restricţionată.

În permanență, prin intermediul Centrului INFOTRAFIC din I.G.P.R., puteți să fiți informaţi cu privire la condiţiile de trafic rutier şi eventualele rute ocolitoare.

IPJ Maramureș:

”Dragi şoferi, pentru ca Noul An să vă găsească alături de cei dragi, sănătoşi şi bucuroşi, vă rugăm să conduceţi prudent, să preţuiţi atât viaţa dumneavoastră cât şi pe a celorlalţi participanţi la trafic! Este posibil ca în această perioadă traficul să fie aglomerat! Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. Evitaţi efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase.”

Articolul precedent130 de şoferi sancţionaţi contravenţional în acest week-end de poliţiştii rutieri după ce au apăsat prea tare pedala de acceleraţie
Articolul următorDoi cetăţeni algerieni și trei cetăţeni libieni depistaţi de polițiștii de frontieră sătmăreni