Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Maramureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracțională, specializată în traficul intern și internaţional cu droguri de risc şi mare risc.

Peste 2,5 kg. de cannabis, 51 de grame de cocaină, aproape 7 grame MDMA, 7 dispozitive de mărunţire şi consum al drogurilor, bani, 3 arme neletale şi cartuşe au fost ridicate ieri, de polițiști, în urma a 5 percheziţii domiciliare efectuate pe raza municipiului Baia-Mare. Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

 

Din cercetări a rezultat că drogurile ar fi provenit, de regulă, din Spania, iar ulterior ar fi fost vândute pe raza mai multor judeţe din România. Două persoane au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat de procurori, au fost reţinute pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru documenatrea întregii activități infracționale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie-Centrul Operaţional 3 Cluj-Napoca și Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, în acțiune au fost angrenați și polițiști ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.

Articolul precedentJandarmii maramureșeni au donat sânge
Articolul următorFOTBAL: Meciuri restante din a doua etapă a Cupei României, în Maramureș