În vederea abordării celor cinci meciuri din Rugby Europe Championship 2020, programate în intervalul 1 februarie – 14 martie 2020, Naționala de rugby a României s-a reunit sub comanda noului staff tehnic. Din lista jucătorilor convocați fac parte și cinci dintre componenții campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare.

Noul staff thenic este format din Andrew Robinsob , antrenor principal, Lasha Tavarkiladze – antrenor asistent și Sosene Anesi – antrenor asistent.

După o primă reunire a lotului la Izvorani, începând cu data de 12 ianuarie și până pe data 22 ianuarie cei 32 de jucători din campionatul intern împreună cu cei care evoluează în străinătate se vor pregăti în Antalya – Turcia. Din lista jucătorilor convocați fac parte și cinci dintre componenții campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare; pilierii Iulian Harțig, Constantin Pristaviță, talonerul Ovidiu Cojocaru, flankerul Cristi Marian Chirică și fundașul Paul Popoaia.

Tricolorii vor debuta în acesta ediție a Rugby Europe Championship cu un meci la Tbilisi contra Georgiei pe data de 1 februarie. O săptămână mai târziu băimărenii vor poposi la Caidas de Rainha pentru duelul cu Portugalia, urmând ca pe 22 februarie să evolueze la Botoani contra Spaniei. Pe 7 și 14 martie, Stejarii vor juca la Krasnodar cu Rusia, urmând să încheie acest periplu cu o revenire la Botoșani într-un joc contra Belgiei.

Articolul precedentPachetele cu produse de igienă, binevenite pentru beneficiarii de ajutor social sau de alocație pentru susținerea familiei
Articolul următorUrmărit internaţional depistat de poliţiştii maramureşeni