2 copii din Maramureș sunt printre cei mai talentați fotbaliști născuți în 2006, conform acțiunii de selecție regională care a avut loc recent în Cluj Napoca.

Cei mai buni fotbaliști născuți în anul 2006 au fost aleși în toată țara în reprezentativele județelor, într-o acțiune de selecție organizată de Federația Română de Fotbal.Maramureșul a făcut parte din Regiunea 6, alături de reprezentative similare din Sălaj, Bistrița-Năsăud, Bihor, Satu Mare și Cluj.

Lotul Maramureșului a fost format din 15 jucători de la Sporting Recea, Plimob Sighetu Marmației, Minaur Baia Mare și Electrica Baia Mare și a fost însoțit la Cluj Napoca, acolo unde a avut loc acțiunea de selecție pentru Regiunea 6, de referentul zonal FRF – Emil Kemenes.

Printre cei 14 copii aleși să formeze Selecționata Regiunii 6 se numără și doi fotbaliști din Maramureș. Este vorba despre Raul Babota, atacant legitimat la Plimob și Andrei Mocanu fundaș la Electrica.

Urmează ca FRF să organizeze o acțiune de scouting pentru cele opt astfel de selecționate regionale formate la nivelul țării.

Articolul precedentPosturi vacante la ISU Maramureș
Articolul următor16.400 pachete cu țigări, confiscate la frontiera de nord