Veste bună pentru sigheteni. În perioada următoare nu vor mai fi creşteri de preţuri la gazele naturale furnizate clienţilor finali casnici. Anunțul a fost făcut de directorul societății de distribuție a gazului din Sighetu Marmației.

Acest lucru se datorează Ordonanței Guvernului nr. 114/2018  potrivit căreia se blochează majorarea prețului la gazele naturale.

”Printr-o Ordonanță a Guvernului se blochează majorarea prețului la populație, drept urmare și în municipiul nostru prețul va rămâne același. Vreau să vă informez că avem cel mai mic preț din țară pe linia societății noastre, drept urmare acele zvonuri sau contactări de către alte societăți comerciale prin care vă solicită să treceți la ei, este posibil în baza legii, dar să fiți foarte atenți la contractul pe care îl faceți întrucât prețurile sunt mult mai mari decât a scoietății noastre. Noi avem un serviciu foarte bine pus la punct care vă stă la dispoziție zilnic și vă puteți informa despre toate curiozitățile dumneavoastră”, a spus Viorel Timoce, directorul societății de distribuție a gazului din Sighetu Marmației.

Directorul societății de furnizare a gazului din Sighetu Marației, Viorel Timoce, le recomandă sighetenilor să respetce instrucțiunile de utilizare a gazului iar în cazul în care constată o problemă să anunțe în cel mai scurt timp distribuitorul de gaze.

Articolul precedentZiua Femeii, sărbătorită printr-o manifestare inedită la un liceu din Sighetu Marmației
Articolul următorRata șomajului în Maramureș