Centrul Naţional de Examinare şi Evaluare organizează selecţia cadrelor didactice cu statutul de colaboratori externi, în vederea completării grupurilor de lucru pe discipline pentru evaluările, examenele şi concursurile naţionale din anul şcolar 2018-2019.

 

 Înscrierea potențialilor candidaţi se face pe site-ul rocnee.eu, secțiunea Apeluri, în perioada 15 – 21 octombrie 2018. Selecţia candidaţilor și anunţarea rezultatelor selecţiei, individual, doar pentru candidaţii selectaţi se realizează în intervalul 22 – 26 octombrie 2018. Cadrele didactice selectate vor desfăşura activităţi de proiectare a itemilor/variantelor de subiecte şi a baremelor de evaluare şi de notare, conform procedurilor specifice CNEE.

 

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: desfășurarea activității predare-învățare-evaluare în ultimii 3 ani școlari, abilități de operare pe calculator, experiență în activități de evaluare educațională, altele decât cele de evaluare curentă, disponibilitate pentru participare pe parcursul anului școlar 2018-2019 la activitățile desfășurate individual și în echipă la Centrul National de Evaluare și Examinare.

 

Pentru anul școlar 2018-2019, cadrele didactice au dreptul de a participa la procesul de selecție în vederea constituirii grupurilor de lucru la orice tip de evaluare, examen sau concurs național, cu excepția celor care au rude sau afini până la gradul IV ce urmează să susțină respectivele evaluări, examene sau concursuri naționale.

 

Mai multe infromații despre selecția cadrelor didactice în acest scop găsiți pe site-ul Ministerului Educației Naționale.
Articolul precedentSighetean arestat pentru tentativă de omor
Articolul următorMinisterul Sănătății a alocat bani pentru Spitalul Municipal Sighetu Marmației