Se caută manager la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare. Postul, ocupat în prezent de managerul interimar Sorina Bîrle, a fost scos la concurs.

Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecţioase si Psihiatrie Baia Mare organizeaza concurs pentru ocuparea funcţiei de manager persoana fizică în cadrul acestei unitati sanitare. Concursul se va desfasura la sediul Spitalului de Boli Infecţioase si Psihiatrie Baia-Mare, în perioada:  20.11.2018- 10.12.2018, în două etape:

  1. a) etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs, etapă eliminatorie;
  2. b) etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management.

Înscrierea candidatilor se face la Spitalul de Boli Infecțioase si Psihiatrie  Baia Mare, până la data de 19.11.2018, ora 14:00. Afişarea rezultatelor finale este programată pentru 10.12.2018.

Funcţia de manager al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare a rămas vacantă în decembrie 2016, când medicul Viorica Cherecheş, mama primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a câştigat un mandat de deputat în alegerile parlamentare. Viorica Cherecheș a condus instituţia sanitară timp de 15 ani. Ulterior, interimar al acestui spital a fost sindicalistul Mircea Ciocan și în prezent, medicul psihiatru Sorina Bîrle, care a fost şef al Centrului de Sănătate Mintală Baia Mare.

Articolul precedentMARAMUREȘ: 695 de job-uri la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți
Articolul următorIoan Pop, noul procuror şef al Biroului Teritorial Baia Mare din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie