Direcţia de Asistenţă Socială Sighetu Marmaţiei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a doua  posturi vacante, la . Este vorba despre un post de infirmieră și un post de îngrijitoare.

Persoanele interesate de aceste posturi în vederea ocupării funcției contractuale trebuie să aibă studii medii/generale iar pentru infirmieră certificat de calificare profesională. Vechime nu necesită.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului. Conform art. 6 al Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, pentru înscrierea la concurs candidații vor prezenta un dosar de concurs care va conține mai multe documente.

În 31 octombrie la ora 10:00 va avea loc proba scrisă a concursului iar în 4 noiembrie de la aceeași oră este programată proba interviu.

Relații suplimentare se pot obține la sediul  Direcţiei de Asistenţă Socială Sighetu Marmaţiei, str. Dragoş Vodă nr. 35.

 

 

Articolul precedentINFORMARE CU SALA GOALĂ: Lipsă de interes din partea angajatorilor care doresc să angajeze persoane din afara Uniunii Europene
Articolul următorÎn Baia Mare va avea loc cea de-a treia ediție a simpozionului „Școala Ardeleană”