Începând de ieri se limitează programul de vizită în spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.  Astfel aparținătorii bolnavilor vor putea să îi viziteze în intervalul orar 15.00 – 18.00.

Pe Secția Hematologie, în intervalul 29.01.2020 – 29.02.2020, programul de vizită va fi în intervalul orar 15.00 – 17.00, durata vizitei fiind de maxim 15 minute, un singur vizitator/pacient. Pentru pacienții deplasabili, vizita se va realiza în holul de acces în Secția Hematologie. La indicația medicului-șef, în funcție de patologie se poate restricționa sau interzice accesul la pacienții nedeplasabili.

Pe Secția Pediatrie, programul de vizită va fi între orele 15.00 – 16.00 iar pe Secția Chirurgie Pediatrică, programul de vizită va fi între orele 15.00 – 17.00. Atât pe Secția Pediatrie, cât și pe Secția Chirurgie Pediatrică vor fi respectate următoarele restricții:

– vizita se va desfășura în holul mare al secției, la lifturi, limitând contactul aparținătorilor doar cu mamele copiilor internați în secție;
– respectarea măsurilor de precauție în ceea ce privește aparținătorii, prin utilizarea măștilor de unică folosință și a soluțiilor dezinfectante pentru mâini;
– interzicerea accesului aparținătorilor în afara acestui interval orar.

Toți vizitatorii sunt obligați să respecte normele de igienă.

 

Articolul precedentCUTREMUR de 5,2 grade, vineri dimineaţa, în România!
Articolul următorPrelevare de organe de la un tânăr de 31 de ani din Baia Mare