Meteorologii atenționează că vremea va continua să se răcească. În perioada următoare cerul va fi mai mult noros iar local în cursul nopții și izolat vor cădea precipitaţii slabe predominant sub forma de ninsoare.

De astăzi și până în  30 noiembrie la ora 10:00 se vor înregistra intensificări ale vântului și local zăpadă spulberată în sud-estul teritoriului și vreme deosebit de rece în toată țara.

În intervalul menționat în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, temporar în jur de 60 km/h, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopții de miercuri spre joi și pe parcursul zilei de joi, 29 noiembrie.
Vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger, se vor înregistra temperaturi sub -10 grade, în special în nordul, nord-estul și centrul țării. Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii.

Articolul precedentRestricții de apă în municipiul Sighetu Marmației
Articolul următorMuzeul Maramuresan din Sighet organizează o serie de evenimente pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri