Sursa foto: ziarmm.ro

Sighetu Marmației ar putea deveni stațiune turistică de interes local sau chiar național. Conducerea Centrului de Informare și Promovare Turistică Sighet a prezentat în ședința de Consiliul Local un proiect privind  aprobarea de către Consiliul Local a depunereii documentației la Ministerul Turismului în vederea inițierii unei hotărâri a Guvernului pentru atestarea municipiului Sighetu Marmației ca stațiune turistică de interes local/național.

”Am pregătit documentația, e vorba despre monografia turistică a municipiului Sighetu Marmației și miște palnșe cu delimitarea zonei care ar fi potrivită pentru stațiune turistică dar și zona centrală a orașului. Pașul următor ar trebui ca documentația să fie depusă la Ministerul Turismului, ei vin într-un control, o vizită la fața locului după care documentația trebui susținută și acolo la ei și dacă cer și alte documente acestea trebuie depuse la dosar”, a precizat Petru Măran, director Centrul de Informare Turistică Sighetu Marmației.

Documentația pentru atestarea municipiului Sighetu Marmației ca stațiune turistică de interes local va fi depusă la Ministerul Turismului pentru a fi analizată.

Articolul precedentFestivalul Concurs de Romanțe, organizat de Ansamblul Folcloric Transilvania, a ajuns la a IX-a ediție
Articolul următorS-a modificat regimul armelor și munițiilor!