Cenaclul Ecouri Tinere organizează un eveniment cultural artistic în scop caritabil. Prin acest eveniment organizatorii își propun să o ajute pe Dalia, o fetiță din Sighetu Marmației care este bolnavă. Ca să se facă bine Dalia are nevoie de mai multe operații iar costurile sunt de aproximativ 40 000 de euro.

Dalia a fost diagnosticată cu tulburare de dezvoltare motorie, scolioză lombară sinistroconvexa secundara neuromusculara, amiotrofie spinală werding-hoffmann tip II și deficit sever de ortostatism și de mers.

”Vinerea aceasta organizăm un eveniment caritabil pentru o elevă de la Școala Gimnazială Dr. Ioan Mihalyi de Apșa. Fetița se numește Dalia și organizăm pentru ea o expoziție și un concert literar. Îi invităm pe cei care vor să o ajute împreună cu noi pe Dalia să vină vineri la sala Radio cu un mic ajutor prin donații. Avem și o expoziție de pictură a elevilor din Câmpulung la Tisa, Oncești și Sighetu Marmației iar aceste tablouri se pot achiziționa în schimbul unei donații”, a spus George Țînțaș, președinte Cenaclul Ecouri Tinere.

”Spectacolul va avea diferite momente, o să fie muzică folk, o să fie dansuri latino, dansuri populare, poezie”, a adăugat Andrei Vlad

”Așteptăm sighetenii să vină în număr cât mai mare la eveniment pentru a o ajuta pe Dalia să se facă bine”, a precizat Gabriel Hotea.

Evenimentul va avea loc vineri, 31 mai la Sala Radio din Sighetu Marmației.

Articolul precedentCod Galben de ploi în Maramureș până în 31 mai
Articolul următorGIMNASTICĂ: Municipiul Baia Mare găzduiește Campionatul Național Școlar