Incident grav în Sighetu Marmației, județul Maramureș. Un șofer de autobuz al societății de transport public în comun Maranord a fost bătut de trei persoane în stația de autobuz din Cuza Vodă. Totul ar fi pornit de la faptul că șoferul de autobuz i-ar fi făcut semn unui șofer de taxi să părăsească stația ca să poată prelua călătorii.

Incidentul a avut loc luni în jurului orei 17:30. Reprezentanții societății de transport Maranord spun că în stația de autobuz din cartierul Cuza Vodă șoferul autobuzului i-ar fi făcut semn șoferului de taxi  care staționa acolo să părăsească stația pentru a putea intra să preia călători. Șoferul taxi-ului s-ar fi enervat și ar fi plecat din stație cu înjurături iar la scurt timp au apărut trei persoane care l-au bătut crunt pe șoferul autobuzului.

”Este primul incident de acest gen și din păcate e destul de grav de aceea probabil și interesul poliției este mare, datorită gravității faptei. Gândiți-vă că în timpul serviciului, un șofer conducând un autobuz de-al nostru și intrând în stație găsește ca de obicei stația ocupată. Luni la intrarea în stația din Cuza Vodă de pe traseul Șugău-Independenței stația era ocupată de un taximetrist care a părăsit locul la semnul șoferului nostru dar cu înjurături și deranjat de faptul că trebuie să plece dintr-o stație de autobuz. Trei inconștieți fără nico vină a conducătorului auto, nu-i iau apărarea, informațiile pe care noi le-am cerut, le-am cerut din mai multe surse inclusiv de la taxatoarea noastră pentru a avea grijă să nu exagerăm cu vina uneia la alteia din părți, băiatul nostru nu are nicio vină, trei inconștienți au sărit pur și simplu la el”, a spus Grigore Șteț, adminstrator special Maranord.

În urma loviturilor încasate de la cele trei persoane șoferul autobuzului s-a ales cu mai multe leziuni grave fiind transportat la Spitalul Municipal Sighet și ulterior trasferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

 

”I-au făcut o fractură de mandibulă, maxilar. Spitalul Municipal a fost nevoit să îl transporte de urgență la Baia Mare și se pare,  nu putem comunica cu el decât prin mesaje, că operația va trebui făcută la Cluj. Ce să spunem noi în momentul în care am tras de nenumărate ori semnale de alarmă vis-à-vis de aceste fenomene. Ce poziție poate să aibă poliția care s-a prezentat la fața locului și fără nicio exagerare vă spun, bine că nu l-a luat la rost pe șofer întebându-l dacă nu știe că acolo este un cartier de rău famați, de ce s-a luat în gură cu respectivii”, a adăugat administratorul special al societății de transport Maranord.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș a declarat că poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. La finalizarea acestora vor fi propuse măsurile legale.

 

 

Articolul precedentFetele de la CS MINAUR debutează în Liga Florilor
Articolul următorTăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, ultima mare sărbătoare din anul bisericesc