Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, și-a dat marți demisia din funcția de manager al Spitalului de Urgență „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare. Pintea este judecată penal într-un dosar de corupție.

Tot ieri liderii PSD au suspendat-o din partid pe Sorina Pintea, arestată preventiv, pentru 30 de zile, fiind suspectată că a luat mită.

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea a fost scoasă, marți, din arest și a fost dusă la policlinica MAI, pentru a i se face un control neurologic. După o oră și jumătate, Sorina Pintea a părăsit în lacrimi spitalul.

Surse medicale spun că Pintea se simte foartă rău. De mai multe zile, fostul ministru al Sănătății nu a putut să mănânce.

Sorina Pintea este suspectată că a luat de mită 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract. Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii

Articolul precedentSorina Pintea, scoasă din arest. Fostul ministru, în lacrimi la spital
Articolul următorMuzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» propune publicului expoziția temporară “Primăvara. Portretul unui anomtimp”.