Știința Explorări și-a luat la revedere de la suporteri în acest sezon cu o victorie. Chiar dacă nu a avut nicio miză, meciul cu Unirea Dej a respectat tradiția confruntărilor disputate în ultimii ani între cele două vechi rivale.

S-au comis multe greșeli de o parte și de alta a fileului, dar jocul a avut și faze spectaculoase. Băimărenii au luptat până la ultima minge și au obținut o victorie binemeritată.

”A fost un meci mai disputat decât în turul fazei a doua, echipa adversă a jucat astăzi foarte bine din punctul meu de vedere și era de așteptat însă cred că și noi am dat o replică pe măsură chiar dacă seturile doi și trei le-am pierdut categoric. Nu cred că i-am mobilizat eu pe jucători, pur și simplu au avut chef de joc și le-a făcut plăcere să joace, cred că ăsta e secretul succesului azi. Vor avea băieții 3-4 zile libere după care începem pregătirea pentru turneul final al Cupei României care va avea loc în 11-12 mai la Alexandria”, a declarat Marius Botea, antrenor principal Știința Explorări.

 

”A fost un meci frumos, ne așteptam la un meci echilibrat, echipa din Dej este din pucntul meu de vedere cam de aceeași valoare cu noi, sunt cu un loc mai sus ca noi, au avut mai multe victorii acasă. Am câștigat, ne bucurăm, am revenit de la 2-1. A fost un ultim joc pe teren propriu superb”, a spus Dragoș Răileanu, căpitan Știința Explorări.

Partida dintre Știința Explorări-Unirea Dej s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru băimăreni.

Articolul precedent500 de puieţi plantaţi la Borşa
Articolul următorMicrobuz de transport persoane implicat într-un accident rutier la Băița